A demencia és a család

A Romániai Máltai Szeretetszolgálat szeretettel vár az első ALZHEIMER CAFÉ-ra, egy segítő csoportba, amelyet a demencia különböző formáiban (Alzheimer-kór, érrendszeri demencia, Parkinson-kór, stb.) szenvedő betegeket gondozóknak szervez. Olyan hellyé akarunk válni, ahol mindazok, akik otthon vagy munkahelyükön szembesülnek egy ilyen beteg gondozásának sajátos helyzeteivel, szakmai tanácsot kaphatnak és őszintén megbeszélhetik az átélt helyzeteket.
Az ALZHEIMER CAFÉ célja, hogy a tanulás, a megértés és a gondoskodás helyévé váljon azok számára, akiknek a legjobb megoldást kell megtalálniuk a demencia által felvetett érzékeny és nagyon sokrétű problémákra.
A február 23-i alkalom témája A demencia és a család, a meghívott Dr. Kiss Gabriella mentálhigiénés szakember, az esemény házigazdái Dr. Berszán Lídia BBTE, Szociális Munka kar és Madaras Katalin pszichológus.
Ha szeretnél részt venni, kérlek regisztrálj az itt található űrlapon https://forms.gle/g3MxoRRnEBrwrY6K6
Bővebb információt kérhetsz a 0728254128-as telefonszámon vagy a madaras.katalin@maltez.ro és berszan.lidia@gmail.com email címeken, kapcsolattartó Madaras Katalin.

Date

Feb 23 2022
Expired!

Time

17:00 - 19:00
Szent Mihály Plébánia

Helyszín

Szent Mihály Plébánia
Főtér, 16.
Website
https://bit.ly/3od8ruk

Recent Posts

    Recent Comments

    No comments to show.