Hirdetések

Évközi XXXII. vasárnap – 2018. 11. 11.

1. Jövő vasárnap ünnepeljük a Szamosfalvi Arpád-házi Szent Erzsébet templom búcsúját, a szentmise déli 12 órakor kezdődik. Szeretettel várjuk a kedves híveket.

2. A jövő vasárnapi perselyezés, a hagyományos Szent Erzsébet napi gyűjtés keretén belül, a Caritas részére történik. Az idei gyűjtés összegét az idősek gondozására fordítja a szervezet. Isten fizesse meg mindenkinek a szívből jövő adományát.

3. Szeretettel várjuk az 5-8 éves gyermekek jelentkezését MESETERÁPIA című programunkra (a szülők is résztvehetnek a foglalkozáson). Mese- és történetfeldolgozó csoportunk pedagógiai és lélektani ihletettségű mesefeldolgozási elveken alapszik. Helyszín: Szentegyház utca 7-es szám, 1-es lakrész (Szociális Testvérek Társasága). Időpontok: november 19. (Erzsébet királyné rózsái), december 3 (Grimm: Csillagtallérok), december 17. (Andersen: A fenyőfa) este öt órakor. Vezetik: HOMA ILDIKÓ pszichológus, SZÉP MÓNIKA és SZÉKELY BEÁTA pedagógusok. A programra be kell jelentkezni. Bővebb felvilágosítást a plébánia irodájában vagy Homa Ildikó szociális testvérnél kaphatnak.

Üzenet küldése