Hirdetések

Évközi V. Vasárnap – 2020. február 9.

· Február 22-én szentelik főegyházmegyénk új püspökét a gyulafehérvári székesegyházban. Erre az alkalomra a Szent Mihály Plébánia zarándoklatot szervez. Kérjük, hogy aki szeretne részt venni ezen az eseményen, iratkozzon fel a sekrestyében – ma van az utolsó nap, amikor ezt még megtehetik.

· 2020. szeptember 13-a és 20-a közt Budapesten lesz az 52. Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus. Magyarországon nagy lelkesedéssel készülnek erre az eseményre. Jó lenne, ha mi is be tudnánk kapcsolódni a rendezvénysorozatba. Ehhez azonban szükséges a minél hamarabbi internetes regisztráció. Ha valaki szeretne résztvenni az Eucharisztikus Kongresszus főbb eseményein, kérjük, erre is iratkozzon fel a sekrestyében vagy a plébánia irodájában.

· Február 11-én, kedden a Lourdes-i Szűzanya ünnepe és a Betegek Világnapja. A szokáshoz híven, a kolozsvári Szent Kamill öregotthonban mindenkinek, aki igényli, kiszolgáltatják a betegek kenetét.

· Február 13-tól minden 9 órás szentmise után Szent Rita ájtatosságot tartunk.

· A Kolozsvári Szent Mihály plébánia irodavezetőt és karbantartót alkalmaz. Az életrajzokat a plébánia irodájában lehet leadni.

· Február 21-én, a Szent Mihály Plébánia Nőszövetségének termében (Iuliu Maniu/Szentegyház u. 2.) Szabó Magda estet tartunk Hitvallás Szabó Magda műveiből, életről, családról, hitről, hivatásról címmel. Az előadás este 19 órától kezdődik, belépés díjtalan.

· Kérjük azokat a jegyeseket, akik az év folyamán szeretnének házasságot kötni, jelentkezzenek a plébániánk irodájában a jegyeskurzusra. A hat alkalmat magába foglaló felkészítő nagyböjtben kezdődik.

Üzenet küldése