Hirdetések

Húsvét VI. vasárnapja – 2019. május 26.

1. A pápalátogatásra a vonat 21.34-kor indul. A pápai misére szóló jegyeket a vonaton kézhez kapják a zarándokok. Kérjük, vegyék figyelembe a szigorított biztonsági előírásokat.

2. Akik feliratkoztak ugyan a pápalátogatásra, de nem a vonattal utaznak Csíksomlyóra, jöjjenek be a plébániára, hogy vehessék át a misére szóló jegyeiket.

3. Az Ars Sacra Claudiopolitana Egyházművészeti Galériában 2019 május 28-án a zilahi képzőművészek kiállítása keretében változatos programra várjuk a közönséget. SZILÁGYSÁGI SZÍNEK címmel BORKÓSTOLÓ és citeramuzsika mellett könyvbemutatóra is sor kerül. szilágynagyfalusi Bánffy családból származó Bánffy Zsuzsanna daloskönyvét a könyv szerkesztője, Gáspár Attila mutatja be.Emellett rendkívüli tárlatvezetésre is sor kerül Dabóczi Géza közreműködésével. A hangulatot szilágysámsoni borok és élő citerazene színezik. Az eseményre18 órától kerül sor a Szentegyház utca 4. szám alatti kiállítótérben. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

3. Lehet iratkozni a csíksomlyói búcsúra.

4. Csütörtökön Urunk Mennybemenetelének ünnepe. A Szent Mihály templomban de. 10-től és este 6 ótától lesznek szentmisék. A Szent István templomban fél öttől van szentmise.

5. Szombaton elmarad a 9 órás mise a piarista templomban.

6. Folytatjuk a felnőttkatekizmust. Kedden este 7 órától Babette lakomája c. filmet tekintjük meg, annak szentségtani és kegyelemtani vonatkozásait értelmezve.

Üzenet küldése