Hirdetések

Nagyböjt II. vasárnapja – 2019. márc. 17.

1. Kedden, márc. 19-én este hat órától tartják az Írisz telepi Szent József búcsút. Szeretettel várják a más plébániák híveit is.

2. A Szent Mihály templomban pénteken, szombaton és vasárnap tríduum lesz. Az elmélkedéseket az esti hat órás szentmise keretében ft. Sajgó Balázs, a Caritas lelki-igazgatója tartja.

3. A kolozsvári Szent Mihály plébánia szervezésében március 21-én, csütörtökön du. 5 órától SIMON JUDIT GYÖNGYI Az Úr asztalánál című kötetét mutatják be. A szerzővel és a kötet illusztrátorával, Kelemen Attilával Bodó Márta beszélget munkájukról, életükről és a HIFA-ROMÁNIA Segítség Mindenkinek Egyesületről. Helyszín a Szentegyház u. 4. szám alatti kiállítóterem.

4. A Katolikus olvasóklub márciusi és egyben nagyböjti ajánlata JEAN VANIER: A könnyek forrása című, lelkigyakorlatos elmélkedéseket tartalmazó könyve, amelynek az Elfogadjuk a kereszt titkát című fejezetét olvashatják el és beszélhetik meg együtt a résztvevők. Minden érdeklődőt szeretettel vár Farmati Anna szociális testvér és Serbán Mária, a Vasárnap katolikus hetilap munkatársa március 20-án, szerdán este fél 7-kor a Szentegyház utca 7 szám alatti Boldog Sára-teremében.

5. Szerdán du. fél öttől a Szent István míg pénteken fél hattól a Szent Mihály templomban keresztúti ájtatosságot végzünk.

6. Kérjük azokat a híveket, akik feliratkoztak a pápalátogatásra, ne jelentkezzenek az interenetes felületen is. Őket a plébánia fogja majd regisztrálni.

7. A meghírdetett felnőttkatekizmus következő időpontja: márc. 19-e, kedd, este hét órától a plébánia hittantermében. A prefációt bevezető dialógust fogjuk elemezni.

8. A Szent István templomban szerdán, csütörtökön és pénteken a szentmisék du. öt órától kezdődnek, a vasárnapi szentmise 8.45-től lesz.

Üzenet küldése