Bentlakások

Egyetemista  Diákotthonok

A Szent Mihály Plébánia által működtetett diákotthonok célja a bentlakó egyetemisták  hitéletének a megerősítése, a közösségi szellem és kultúra kialakítása, a keresztény értékek és erkölcs megéléséhez szükséges keretfeltételek megteremtése.

Azon magyar ajkú katolikus fiatalok jelentkezését várjuk:

A jelentkezés első lépésében a jelentkezési lapot elektrónikus formában kitöltve az bentlakas@szmk.ro címre kell beküldeni

Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a leány bentlakásba a jelentkezés lezárult. A fiú bentlakásba július 31-ig még fogadjuk azon jelentkezőket, akik július 30-ig beküldik a jelenkezéshez szükséges iratokat.

Szükséges iratok:

A felvétel módja:

A jelentkezés a Szent Mihály Plébánia diákotthonaiban a 2020 – 2021-as tanévre  június 1 és július 31 között történik. A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével (elektrónikus formában) a diákotthonba pályázó felkerül a jelentkezők listájára.

Az előzetesen telefonon egyeztetett időpontban on-line beszélgetésre hívjuk (Skype vagy Facebook) a jelentkezőt azért, hogy kölcsönösen megsimerjük egymást és hogy a jelentkező tájékozódhasson a bentalkásos élet részleteiről.

Üzenet küldése